کتاب «وضعیت شیعیان عراق در عصر صادقین»

توسط انتشارات مؤسسه امام خمینی(ره)

کتاب «وضعیت شیعیان عراق در عصر صادقین» منتشر شد.

کتاب «وضعیت شیعیان عراق در عصر صادقین» نوشته آقای سید محمد احسانی به همت انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) روانه بازار کتاب شد.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) این اثر پژوهشی در قلمرو تاریخ اسلام و تشیع است که ارائه تصویری روشن از وضعیت شیعیان عراق در مهمترین مقطع تاریخ تشیع هدف اصلی نگارنده در تالیف آن می‌باشد.

پیشینه تشیع در عراق تا عصر صادقین علیهم‌السلام، اوضاع علمی و فرهنگی شیعیان در عصر صادقین، اوضاع سیاسی شیعیان عراق در عصر صادقین و اوضاع اجتماعی شیعیان در عصر صادقین فصل‌هایی از این کتاب است.

کتاب «وضعیت شیعیان عراق در عصر صادقین» اثر سید محمد احسانی در قطع وزیری با 503 صفحه به چاپ رسیده است.