سه شنبه: 29 اسفند 1402

مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر علامه مصباح یزدی در شهر مقدس قم

پیکر آیت الله مصباح یزدی در حرم حضرت معصومه(س) آرام گرفت.
    پیکر مرحوم آیت الله مصباح یزدی پس از تشییع در تهران، مشهد و قم امروز در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برای همیشه آرام گرفت.
    امروز در مراسم تشییع  آیت الله مصباح یزدی خیابانهای مصلی قدس قم منتهی به حرم حضرت معصومه(س) مملو از جمعیت بود؛ مردم خود جوش حضور پیدا کرده، به طوری که در کوچه های اطراف خیابان شهدا و آیت الله مرعشی و بهار جای خالی مشاهد نمی شد.
    پیکر پاک این فقیه صمدانی بعد از اقامه نماز توسط آیت الله العظمی نوری همدانی در جوار قبر آیت الله العظمی بهجت در این بارگاه نورانی و ملکوتی  برای همیشه آرام گرفت.