كتاب «روش تحقيق و روش شناسي پژوهش در معرفت شناسي» منتشر شد

كتاب «روش تحقيق و روش شناسي پژوهش در معرفت شناسي» تأليف حجت الاسلام استاد محمد حسين زاده به همت انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) منتشر شد.

به گزارش روابط عمومي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، در اين اثر نگارنده مي كوشد به اين پرسش پاسخ دهد كه؛ چه روشي كارايي بهتري براي پژوهش در مسائل معرفت شناسي را دارد.

روش شناسي پژوهش در قلمرو معرفت شناسي، روش پژوهش در معرفت شناسي، گونه هاي روش پژوهش (1) و (2) و ارزيابي عقل يا روش عقلي از راه عقل، بخش هايي از اين كتاب است.

كتاب «روش تحقيق و روش شناسي پژوهش در معرفت شناسي» اثر استاد محمد حسين زاده در قطع رقعي با 146 صفحه انتشار يافته است.