يكشنبه: 21 ارديبهشت 1404

شما اینجا هستید

طلاب بايد طوري رفتار کنند که دين در رفتار، معاشرت و زندگي آن‌ها نمايان باشد

     آيت‌الله مصباح با بيان اين‌که محور زندگي اجتماعي بر مبناي سنبل‌ها مي‌باشد، تصريح کرد: لباس روحانيت، سنبل دين است و پوشيدن آن مردم را متوجه دين مي‌کند، در مقابل اين نماد، بايد به لوازم آن ملتزم باشيم و طوري رفتار کنيم که مردم دين را در رفتار، معاشرت و زندگي ما ببينند.

    ببه گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به نقل از پايگاه اطلاع رساني آثار آيت‌الله مصباح، ايشان در مراسم عمامه گذاري جمعي از طلاب که در تاريخ 17 مهر 93 در نمازخانه مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) برگزار شد، ضمن تبريک ميلاد مسعود امام هادي (ع) و ايام دهه ولايت خاطرنشان کرد: خداوند را براي نعمت ولايت شکرگزار هستيم که يقينا نعمتي بالاتر از آن در خزائن بي‌نهايت نعمت‌هاي الهي سراغ نداريم.
     
    ايشان با اشاره به اين‌که ويژگي بارز هر يک از ائمه اطهار با توجه به شرايطي است که در آن زندگي مي‌کردند، يادآور شد:‌ ائمه (عليهم السلام) کلهم نور واحد، و حکمت الهي اقتضا مي‌کرد در هر زمان مشخصه‌اي از ايشان بروز کند که مردم بيشترين بهره را ببرند.
     
    وي افزود: مهمترين نعمتي که از ولايت اهل‌بيت (ع) نصيب ما مي‌شود، نعمت معرفت نسبت به اهل‌بيت (ع) است که بايد شکرگزار اين نعمت باشيم.
     
    آيت‌الله مصباح با اشاره به اين‌که ما متأسفانه به جايگاه اهل‌بيت (ع) واقف نيستیم، اضافه کرد: معرفت ما نسبت به امام زادگان نيز کم است، چنانکه در روايت، مدفن حضرت معصومه (س) را به عنوان آشيانه اهل‌بيت (ع) تعبير کرده‌اند و ما کمتر به آن توجه مي‌کنيم.
     
    ايشان يادآور شد: برکات فراواني از قدوم مبارک حضرت معصومه (س) بر ما وارد شده که يکي از آن‌ها قرار گرفتن مرکز حوزه‌هاي علميه در کنار بارگاه ايشان است.
     
    وي افزود: از اين حوزه نيز برکات زيادي به جهان سرازير مي‌شود و پرورش حضرت امام خميني (ره) در اين حوزه يکي از مهمترين این برکات است.
     
    عضو خبرگان رهبري اظهار داشت: يک فرد از تربيت شدگان اين حوزه که از برکت بارگاه حضرت معصومه (ع) مي‌باشد، تحولات عظيمي در سراسر دنيا ايجاد کرد و از این راه برکات فرواني نصيب انسان‌ها شده است.
     
    ايشان با اشاره به اين‌که نعمت ولايت را نمي‌توان ارزيابي کرد، يادآور شد: کمترين شکر اين نعمت در اين است که خودمان ابتدا از آن بهره‌مند شويم، در مرتبه بعد، آن را به ديگران معرفي کنيم و از همه مهمتر اين‌که کاري انجام دهيم که صاحب نعمت از ما راضي شود.
     
    رياست مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) واقعه غدير را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: وقتي نام حضرت علي (ع) برده مي‌شود از نام ايشان، عبادت، شجاعت، قاطعيت و صراحت، مهرباني و عطوفت به ذهن انسان متبادر مي‌شود.
     
    وي افزود: وقتي ما را در زمره شيعيان معرفي مي‌کنند، بايد بدانيم شيعه يعني چه. بايد با تمام توان پيرو و شيعه بودن را در مقام عمل و اعتقاد انجام دهيم.
     
    آيت‌الله مصباح با بيان اين‌که محور زندگي اجتماعي بر مبناي سنبل‌ها مي‌باشد، اظهار داشت: لباس روحانيت سنبل دين است و پوشيدن آن مردم را متوجه دين مي‌کند، در مقابل اين نماد، بايد به لوازم آن ملتزم باشيم و طوري رفتار کنيم که مردم دين را در رفتار، معاشرت و زندگي ما ببينند.
    لینک ثابت خبر: qabas.iki.ac.ir/node/4732

    آخرین اخبار

    موسسه امام خمینی

    «این مؤسسه‏ خوب، جامع و کامل می‌‏تواند از لحاظ تلاش پیگیر، خستگی‏‌ناپذیر، خالصانه و عالمانه الگویی برای حوزه باشد.»  مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و اعضای هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره... ادامه

    سند چشم انداز

    چشم‌انداز مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اميد به فضل الهي و عنايات ويژه حضرت ولي عصر(عج) و در پرتو کوشش عالمانه و تلاش متعهدانه همه ارکان و اعضا و پارسايي و پاکي مديران، استادان، محققان، دانش‌پژوهان و... ادامه