جلد دوم و سوم کتاب «تقریر درس‌های بدایة‌الحکمة استاد غلامرضا فیاضی» نوشته جمال سروش منتشر شد

بداية الحکمه کتابی است موجز و همسنگ با شرح منظومه در حکمت صدرايی که علامه طباطبايی (ره) آن را پس از سال‌ها تحقيق و تدريس کتاب‌هايی مانند اشارات، شفا، اسفار و منظومه در سال 1348هـ ش و در 67 سالگی به درخواست شهيد قدوسی (ره) تألیف کردند و توسط حضرت آيت‌الله جوادی آملی تدريس شد؛ همچنان که نهاية الحکمة را که همسنگ با اسفار است، در سطحی بالاتر پنج سال بعد تأليف فرمودند. فراگيری اين دو کتاب نه تنها برای متخصصان رشته فلسفه که برای فهميدن اصول فقه نيز ضروری است.

جلد دوم این کتاب در 690 صفحه و جلد سوم در 735 صفحه در قطع وزیری به همت انتشارات مؤسسه امام خمینی (ره) منتشر شده است.