شما اینجا هستید
تبيين نظريه مردم سالاري ديني با تکيه بر ديدگاه هاي رهبر معظم انقلاب
موضوع اين پايان نامه، تبيين نظريه مردم سالاري ديني با تکيه بر ديدگاههاي رهبر معظم انقلاب مي باشد. انقلاب اسلامي ايران اولين حرکت فراگير مردمي است که ساختار و قوانين اساسي خود را به دور از اعمال نظر بيگانگان، از چشمه ساروحي و با تمسک به قرآن و عترت اتخاذ نمود. تداوم حرکت انقلاب موجب تغيير در رفتار، روش و شعارهاي سران استکبار گرديد. غول هاي رسانه اي با تبليغات يکسويه دمکراسي غربي ار نظامي موفق معرفي کرده و نارکارآمدي نظام ديني را ترويج مي کنند کاستي ها، نابساماني ها، فاصله هاي طبقاتي، فقر، جهالت و عقب ماندگي و وابستگي هاي اقتصادي فرهنگي و ... که محصول دهها سال حاکميت سلاطين بي لياقت و وابسته و ثمره سال ها استعمارزدگي امت اسلامي است را به حساب حاکميت نوپاي ديني گذارده و با کمال وقاحت موفقيت هاي چشمگير اين حرکت الهي را ناديده گرفته و به گونه اي معکوس جلوه مي دهند.
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به اين هجمه ها، نکاتي به مضمون ذيل ايراد فرمودند: با طرح مسائلي همچون: الف: نظام ليبرال دمکراسي غرب استعداد مديريت بشريت اعمال گرديد. ج: مواجه شدن اين تفکر با چالش هاي بسيار عميق در سرتاسر جهان. د: نظام مردم سالاري ديني را تعريف و مفهوم ارائه شده جايگزين بسيار مناسبي براي اين سيستم فرسوده و ناکارآمد مي باشد.
براي تبين و تحقق اين ديدگاه، تحقيق ارائه شده در قالب ۵ فصل صورت گرفت بعد از بيان کليات و مقدمه،در فصل ۲ ضمن بيان مفاهيم، پيشينه و ضرورت بحث تبيين گرديد. آنگاه ويژگي هاي نظام مردم سالاري ديني مطرح و در فصل ۴ ضمن توضيح مباني به بيان آسيب هاي احتمالي موضوع پرداختيم. و در فصل پاياني با مقايسه و تطبيق به اين نتيجه رسيديم که: مردم سالاري ديني تنها نظام حکومتي است، که مي تواند با مديريت معنوي، اخلاقي و با ساز و کارهاي جديد بشريت را به اوج قله هاي فلاح و رستگاري رهنمون و هدايت گرداند.
- برای ارسال دیدگاه وارد شوید.
آخرین اخبار
- 1 از 5
- بعدی