«سيري در سيره قرآني ابراهيم عليه‌السلام»

کتاب «سيري در سيره قرآني ابراهيم عليه‌السلام» از چاپ خارج شد

کتاب «سيري در سيره قرآني ابراهيم عليه‌السلام» به قلم مسعود حاجي ربيع، به همت انتشارات موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) منتشر شد.
    به گزارش روابط عمومي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) اين اثر پژوهشي در قلمرو سيره حضرت ابراهيم عليه‌السلام است که تحليل سيره حضرت ابراهيم از منظر قرآن کريم را ميتوان هدف اصلي نگارنده برشمرد.
    رفتار و شخصيت فردي حضرت ابراهيم عليه‌السلام، روش نيايش حضرت ابراهيم عليه‌السلام، شخصيت خانوادگي حضرت ابراهيم، شخصيت اجتماعي حضرت ابراهيم، سيره حضرت ابراهيم در رفتار با فرمانرواي معاصر و رفتار حضرت ابراهيم با قوم لوط، فصل‌هايي از اين کتاب است.
    کتاب «سيري در سيره قرآني ايراهيم عليه‌السلام» نوشته مسعود حاجي ربيع در قطع وزيري با 248 صفحه روانه بازار نشر شده است.