سه شنبه: 29 اسفند 1402

برگزیدگان دومین همایش کتاب سال حکومت اسلامی از مؤسسه امام خمینی(ره)

مراسم اختتامیه و اهداء جوایز «دومین همایش کتاب سال حکومت اسلامی» به همت «مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی» وابسته به «دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری» برگزار شد.

در این مراسم که صبح روز پنجشنبه 30 بهمن 1399 در قم برپا گردید از صاحبان آثار برگزیده و شایسته تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

دریافت مرتبه علمی دانشیاری توسط حجت الاسلام آقای دکتر منطقی و حجت الاسلام آقای دکتر سعیدی

دریافت مرتبه علمی دانشیاری توسط استادان گرامي جناب حجت‌الاسلام والمسلمين آقای دكتر محسن منطقي، عضو محترم هیئت علمی گروه مديريت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) و جناب حجت‌الاسلام والمسلمين آقای دكتر احمد سعیدی، عضو محترم هیئت علمی گروه عرفان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) از سوي هيئت مميزه مشترك مراكز و مؤسسه‌هاي آموزش عالي و پژوهشي حوزه‌اي ـ دانشگاهي

آشنايي با حضرت آيت‌الله محمود رجبي رئیس جديد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خميني (ره)

با سلام و درود فراوان به روح بلند و ملكوتي رئیس سابق مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، حضرت علامه آيت‌الله مصباح يزدي(ره)، در ذیل اطلاعاتی پیرامون رئیس جديد مؤسسه امام خميني(ره) ارائه می گردد.

انتصاب هیئت امناء و ریاست جدید مؤسسه امام خمینی(ره) با حکم رهبر معظم انقلاب

طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (حفظه‌الله) اعضاء هیئت امناء و ریاست جدید مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) منصوب شدند.

متن حکم معظم‌له از این قرار است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مراسم قرائت حكم مقام معظم رهبری جهت انتصاب اعضای هيئت امناء و مديريت مؤسسه برگزار می‌گردد

بسم الله الرحمن الرحیم

با تبريك حلول ماه مبارك رجب و با آرزوي علو درجات براي حضرت علامه آيت‌الله محمدتقي مصباح يزدي‌ (قدس‌سره)

مراسم قرائت حكم مقام معظم رهبری جهت انتصاب اعضای هيئت امناء و مديريت مؤسسه برگزار مي‌گردد.

زمان: چهارشنبه، 99/11/29 پس از نماز ظهر وعصر

مکان: مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)

انتشار کتاب «جرعه‌ای از کوثر مصباح» مروری بر اندیشه‌های علامه محمدتقی مصباح یزدی(ره)

این مجموعه مقالات به همت مؤسسه (دفتر مجموعه آثار حضرت آیت‌الله مصباح یزدی‌ره) و توسط برخی از اساتید و اعضای محترم هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تهیه شده تا به ابعاد مختلف علمی و عملی حضرت علامه آیت‌الله مصباح یزدی (ره) اشاره‌ای اندک داشته باشد.

1. سخنرانی آیت‌الله محمود رجبی درباره علامه مصباح یزدی(ره)
    2. شخصیت اخلاقی حضرت علامه مصباح یزدی(ره) / احمد ابوترابی
    3. مهم‌ترین محورهای فلسفه حقوق از منظر حضرت علامه مصباح یزدی(ره) / محمدرضا باقرزاده

انتشار کتاب‌های «مبارزات سیاسی و سابقه انقلابی»، «راهنمای سیر مطالعاتی» و فهرست آثار حضرت علامه مصباح

به مناسبت اربعین حضرت علامه به همت دفتر مجموعه آثار حضرت آیت‌الله مصباح یزدی (ره) کتاب‌های زیر منشر شد.

1. كتاب «مبارزات سياسي و سابقه انقلابي علامه مصباح يزدي(ره)»

فهرست مطالب

فصل اول: تأسيس و عضويت در جامعه مدرسين

فصل دوم: اقدامات عملي و مبارزاتي ضد رژيم پهلوي