پنجشنبه: 9 فروردين 1403

تشکیل دروس خارج فقه و اصول در موسسه امام خمینی(ره) / زمان آغاز ترم اول سال تحصیلی 94 – 93 موسسه

مدیر گروه فقه و اصول موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) خبر از برگزاری دروس خارج فقه و اصول در هردو شعبه موسسه امام خمینی(ره) داد.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به نقل از تبیین حجت الاسلام قاسمی مدیر گروه فقه و اصول آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)  در گفتگو با خبرنگار تبیین گفت: موسسه امام خمینی (ره) جهت تقویت بنیه فقهی و اصولی دانش پژوهان موسسه ، دروس سطوح عالی حوزه از پایه هفتم تا دهم در هر دو شعبه موسسه( مرکزی و پردیسان) برگزار خواهد کرد.

وی همچنین خبر از برگزاری دروس خارج فقه و اصول در هردو شعبه موسسه امام خمینی(ره) داد و گفت : در شعبه مرکزی واقع در بلوار جمهوری  خارج اصول توسط آیت الله سعید واعظی و خارج فقه را آیت الله محسن اراکی بیان می شود.
    حجت الاسلام قاسمی ادامه داد: موضوع بحث خارج فقه آیت الله اراکی  از شنبه تا دوشنبه فقه نظام اقتصادی و  سه شنبه ها فقه فرهنگ  می باشد که از روز 30 شهرویر شروع می شود و زمان برگزاری درس یک ساعت به ظهر خواهد بود.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی (ره) با اشاره به تشکیل دروس خارج فقه در شعبه پردیسان موسسه امام خمینی(ره) گفت: دروس خارج  فقه و اصول در پردیسان توسط  آیت الله سید محمدعلی مدرسی  بیان خواهد شود.

وی با بیان اینکه موضوع بحث خارج فقه آیت الله مدرسی ادامه مبانی فقهی بانکداری بدون ربا و موضوع خارج اصول، بحث اجزاء می باشد، ادامه داد:از روز 22 شهریور ساعت 8 درس خارج فقه و ساعت 9 درس خارج اصول در نمازخانه موسسه پردیسان  تشکیل خواهد شد.

گفتنی است  ترم اول سال تحصیلی  94 – 93 موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی از تاریخ  15/6/1393  آغاز می گردد.