مهلت ثبت نام در مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) تمديد شد

جهت دوره کارشناسي سال تحصيلي 89 ـ 88؛

مهلت ثبت نام در مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) تمديد شد

مهلت ثبت نام براي شرکت در آزمون ورودي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) جهت سال تحصيلي 89 ـ 88 ، دوره هاي حضوري و نيمه حضوري ـ مقطع کارشناسي ـ تا 26 دي ماه سال جاري تمديد شد.

به گزارش روابط عمومي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، اتمام سطح يک حوزه، موفقيت در آزمون کتبي و شفاهي و مصاحبه، اعتقاد و التزام عملي به نظام جمهوري اسلامي و ولايت فقيه، عدم اشتهار به اعمال خلاف شؤون طلبگي، از شرايط پذيرش در اين مؤسسه است.

فرم ثبت نام 3 آذرماه در روزنامه کيهان وپايگاه اينترنتي www.qabas.net منتشر شده است.علاقمندان تا 26 ‌دي ماه فرصت دارند، مدارک خود را به مديريت پذيرش مؤسسه واقع در قم، بلوار امين،بلوار جمهوري اسلامي، مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)،) ارسال کنند.

همچنين علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره تلفن هاي 2113621 و 2936017 ـ 0251 مديريت پذيرش مؤسسه تماس بگيرند.