معاون آموزش مؤسسه امام خمینی(ره) در اولين نشست خبري؛ تمدید ث....

معاون آموزش مؤسسه امام خمینی(ره) در اولين نشست خبري؛ تمدید ثبت‌نام دوره کارشناسی تا 30 دی‌ماه

معاون آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در اولین نشست خبری ـ مطبوعاتی خود گفت: به علت استقبال فراوان، ثبت‌نام دوره کارشناسی ویژه طلاب برادر و خواهر سراسر کشور تا 30 دی‌ماه تمدید شده است.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع‌رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر موسوی افزود: بیش از 500 داوطلب در سال جاری تحصیلی در دوره کارشناسی پذیرفته شده‌اند که به‌صورت حضوری و نیمه‌حضوری و تعدادی درنمايندگي هاي موسسه در مراکز استان‌ها مشغول به تحصیل دوره كارشناسي هستند.

معاون آموزش با اشاره شرایط پذیرش مؤسسه، داشتن سطح یک حوزه را از شرایط اختصاصي تحصیل در مؤسسه برشمرد و اظهار داشت: پذیرفته‌شدگان در آزمون ورودی و مصاحبه می‌توانند در رشته معارف اسلامی با یکی از 13گرایش ادیان، تاریخ، حقوق، علوم تربیتی، علوم قرآنی، کلام، اقتصاد، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، علوم سیاسی، فلسفه و مدیریت مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی می‌شوند.

وی ترویج معارف ناب اسلامی، پاسخ به شبهات فکری، اعتقادی و تربیت نیروهای متخصص و مسلط به علوم اسلامی و انسانی متناسب با نياز هاي روز جامعه را از اهداف مؤسسه در امر آموزش و نيز پژوهش عنوان کرد و ادامه داد: مؤسسه در 3 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حال حاضر به تربیت دانش‌پژوه می‌پردازد که در 10 شهر کشور نیز نمایندگی‌های مؤسسه فعال هستند.

حجت‌الاسلام دکتر موسوی‌نسب افزود: نمایندگی‌های مؤسسه در شهرهای تهران، اصفهان، بجنورد، کرمان، کرمانشاه، کاشان، اراک، اردبیل، یزد و زنجان، علاوه بر برگزاری برنامه‌های آموزشی مقطع كارشناسي، قصد دارد دوره هاي آموزشي معارف اسلامي  با محوریت عرفان اسلامی جهت مقابله با هجمه اعتقادی و دینی و عرفان‌های کاذب و نوظهوررا در سطح جوانان و علاقمندان برگزاركند.

معاون آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از راه اندازي رشته‌های جدید در مؤسسه خبر داد و گفت: رشته فلسفه اقتصادی برای اولین‌ بار با مجوز برگزاری در مقطع دکتری از وزارت علوم دریافت کرد که آزمون ورودی آن اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

دكتر موسوي گفت: 17 سال از برگزاري دوره هاي طرح ولايت مي گذرد كه بيش از 40 هزار نفر در اين طرح، معارف اسلامي را دو سطح مقدماتي و تكميلي آموزش ديده اند.

وي افزود: تنها در يك سال گذشته بيش از 14هزار نفر در دوره هاي مختلف آموزش هاي
آزاد موسسه كه با همكاري سازمان بسيج دانشجويي برگزار مي شود، معارف اسلامي و انديشه هاي بنيادين اسلام را فرا گرفته اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر موسوی در پايان خاطر نشان كرد: علاقمندان غير طلبه براي فراگيري و تحصيل در موسسه مي توانند پس از شركت در كنكور سراسري، دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامي وابسته مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) را انتخاب و بصورت مجازي در مقطع كارشناسي تحصل كنند كه اطلاعات اين دوره ها و دورهاي آزاد كوتاه مدت و بلندمدت در سايت دانشگاه به آدرس www.ikvu.ac.ir درج شده است.