پنجشنبه: 9 فروردين 1403

کتاب «کارآمدی نظام جمهوری اسلامی» منتشر شد

کارآمدی نظام جمهوری اسلامی

به كوشش: محسن مؤمنی

كتاب «کارآمدی نظام جمهوری اسلامی» از مجموعه كتاب‌هاي كانون است كه به كوشش توسط حجت‌الاسلام والمسلمين مؤمني تدوين و نگارش و در 144 صفحه پالتويي توسط انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) منتشر شده است.

معرفي كتاب

در آستانه‌ی دهه پنجم انقلاب اسلامی یکی از جمله مباحثی که توجه دوست و دشمن را به خود جلب کرده است، بحث کارآمدی نظام اسلامی می‌باشد. دوستان انقلاب اسلامی، در این زمینه بر آنند تا این واکاوی را چراغ راهی برای آینده انقلاب قرار دهند. ایشان از یک سو درپی شناخت نقاط قوت نظام‌ و تقویت آنها بوده و از سوی دیگر به دنبال آسیب‌شناسی نقاط ضعفی که انقلاب اسلامی در طی این چهل سال بدان دچار شده می‌باشند؛ تا اینکه بتوانند راه‌های ترمیم این آسیب‌ها را بهتر جستجو کنند. دشمنان انقلاب نیز از یک سو به دنبال یافتن راه‌های نفوذ و تضعیف این نظام الهی‌اند، و از سوی دیگر، سعی در بزرگ‌نمایی نقاط ضعف موجود، دلسرد کردن مردم از نظام و ناامید ساختن دیگر مسلمانان از پیرویِ این الگوی برجسته دارند.

با توجه به حساسیت این موضوع در شرایط کنونی، اعضای کانون طلوع،‌ به عنوان مجموعه‌ای از اندیشمندان متعهد انقلابی،‌ مبحث کارآمدی نظام جمهوری اسلامی را در جلسات خود به بحث گذاشتند. در این جلسات که طی یک سال گذشته برگزار شد، صاحب‌نظران مختلف در ابعاد گوناگون مرتبط با موضوع، به واکاوی آن پرداختند، و حاصل این بحث‌ها در قالب مجموعه حاضر به خوانندگان محترم تقدیم می‌شود. در متن مشروح مباحثات، سعی بر آن بوده است که شیوه گفتاری کلام حفظ شده و در ویرایش مطالب به حداقل‌های ضروری اکتفا شود.

خريد اينترنتي كتاب در Eshop.iki.ac.ir

ورود به سايت اصلي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره):  https://iki.ac.ir