دهمين شماره فصل‌نامه روان‌شناسي و دين منتشر شد

دهمين شماره فصل‌نامه علمي ـ تخصصي روان‌شناسي و دين زير نظر گروه روان‌شناسي موسسه امام خميني(ره) قم منتشر شد.
    به گزارش واحد اخبار روابط عمومي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، نشريه فوق در جهت زمينه‌سازي پژوهش‌هاي علمي درباره فرايندهاي روان شناختي مباحث علمي و تخصصي را در اختيار دانش‌پژوهان، متخصصان و آحاد جامعه قرار مي‌دهد.
    در اين شماره خوانندگان با ساز و کارهاي روان‌شناختي فرايند دروني‌سازي ارزش‌هاي اخلاقي، رابطه اضطراب وجودي و اضطراب مرضي، بررسي اثربخشي آموزش مثبت‌نگري در افزايش اميد به زندگي، تأثير بازي‌هاي رايانه اي بر ميزان حرمت خود نوجوان، رابطه ميزان انس با قرآن و الگوي معرفت آشنا خواهد شد.
    حجت‌الاسلام والمسلمين اعرافي، دکتر غلامعلي افروز، حجت الاسلام والمسلمين دکتر زارعان، حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر سقاي بي‌رياع دکتر پريرخ دادستان، حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر شاملي و حجت‌الاسلام و المسلمين سيدمحمد غروي از اعضاي هيئت تحريريه اين فصل‌نامه هستند.
    قابل ذکر است؛ اين فصل‌نامه به مديرمسئولي محمدناصر سقاي بي‌ريا و سردبيري ابوالقاسم بشيري هر سه ماه يک‌ار منتشر مي‌گردد.